Bad-&-Flis

Bad & Flis fikk tilbake kontrollen over økonomien

Etter dårlige erfaringer med både overpriset og mangelfull regnskapsførsel, har samarbeidet med Key Account gitt oss en helt ny økonomisk hverdag, forteller gründer og daglig leder Bjørn Karlsen i Bad & Flis Concept Store AS. 

Den driftige baderomsentreprenøren i Bad & Flis har opplevd sin andel av både opp- og nedturer i årene som har gått siden han startet sitt første eget selskap tilbake i 1996. Finanskrisen i 2008 ble en dyrekjøpt erfaring, da driften støtte på problemer og måtte legges ned. Men i 2010 var lysten på noe eget tilbake, og drømmen om å tilby noe unikt til VVS-kundene rundt Oslo; Bad & Flis Concept Store AS.

Drøm & løsning

– For meg har det viktigste alltid vært drøm og løsning, forklarer Bjørn Karlsen. Selv om det selvfølgelig er viktig med økonomi, så snakker jeg sjelden om pris. Jeg er mest opptatt av å finne gode løsninger, og å gi kundene fantastiske bad og uterom med fliser av høy kvalitet. Dermed har jeg overlatt økonomistyringen til andre, og lært på den harde måten at de ikke alltid har det fokuset på bedriftens behov og interesser som man ønsker og forventer. Derfor var gleden stor da jeg endelig fant et regnskapsbyrå som var genuint interessert i å sørge for solid drift.

tjenestekatalog

Utforske

Last ned vår tjenestekatalog

Tjenestekatalogen beskriver i detalj hvordan våre tjenester og løsninger bidrar til verdiskapning for våre Accounting Partners via våre tre tjenestepilarer: Vekst, økt inntjening og effektivisering.

Nye rutiner

– Jeg fikk anbefalt Key Account fra en samarbeidspartner jeg stolte på, og satte dem straks i gang med å rydde opp i alt det regnskapsrotet som skapte så mye hodebry for meg, forteller Bjørn Karlsen. Nye rutiner og kvalitetssikringssystemer ble implementert, og med egen regnskapsfører på plass ukentlig har Bad & Flis fått tilbake kontrollen over økonomien og den daglige driften av regnskapet. 

– Noe av det viktigste med å ha regnskapsføreren hos meg handler om den gode dialogen, forklarer Bjørn Karlsen. Vi trenger ikke sende tusen mailer frem og tilbake, men avklarer ting der og da. Det gir raske avgjørelser og høy effektivitet, noe som er veldig viktig. Og det sparer oss for penger!

Uforbeholden anbefaling

På spørsmål om hvem som kunne ha nytte av å samarbeide med Key Account, kommer det et rungende «Alle!» fra Bjørn Karlsen.

– Key Account har ikke bare hjulpet oss med den daglige driften og regnskapet, men bidratt til profesjonell budsjettering, estimater, bevisstgjøring rundt økonomi og hvordan man styrer hele organisasjonen. Nå skyter jeg ikke lenger fra hofta, men går flere runder før jeg legger meg ned, og da skyter jeg blink, sier han med et stort smil.

Om Bad & Flis

Siden oppstarten 2010 har Bad & Flis levert flis, armaturer og tilbehør av høy kvalitet til det som kanskje er husets viktigste rom – badet. Så langt har de bygget og modernisert over 1000 våtrom i Oslo og omegn, og de bistår kundene med alt fra befaring, tegning og byggemelding til gjennomføring og dokumentasjon av prosjektet. Med et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere gjennomfører de også prosjekter utendørs og overalt ellers der flis benyttes. Deres filosofi er at de alltid skal levere «Fra kvalitet og oppover». Det inkluderer alt fra å følge gjeldende forskrifter og normer, til å tilby produkter fra kvalitets- og bærekraftsbevisste flisefabrikker i Italia og Spania, samt en rekke anerkjente baderomsmøbel- og armaturleverandører i Europa. Bad & Flis følger med på trendene og oppdaterer konstant sitt varesortiment på forespørsel fra markedet. Bad & Flis holder til på Abildsø i Oslo, der de også har et imponerende showroom der kundene kan komme for å velge ut flis, armatur og tilbehør til sitt drømmebad. Her kan de også få tegnet en 3D-modell av badet sitt av bedriftens interiørarkitekt, slik at de kan få et inntrykk av hvordan resultatet vil bli allerede før byggestart.