Utforske

TAKK FOR AT DU VURDERER Å BLI EN DEL AV NORGES MEST SPENNEDE PARTNERPROGRAM

Last ned vårt partnerprogram og finn ut hvordan du kan bidra til å skape en ny trend for små og mellomstore regnskapsbyråer som styrker din posisjon som lokal selvstendig aktør.

Bli en del av noe større

Som Key Account Partner får du gjennomslagskraft på linje med Norges største regnskapsbyråer og kan forme din egen virksomhet akkurat slik du vil. Du blir del av et landsdekkende nettverk som deler på ressurser, kompetanse og oppdrag, og ikke minst tilpasser seg markedsutviklinger på løpende bånd.

VI FORMER FREMTIDENS REGNSKAPSFØRING

Key Accounts konsept legger til rette for en transformasjon av regnskapsbransjen der teknologi erstatter tradisjonelle regnskapsoppgaver. Vi ser ikke på dette som noe hinder, men snarere en mulighet for regnskapsførere til å ta større ansvar og få bedre fotfeste hos sine kunder som økonomiske rådgivere. Key Account partnerskap fremskynder din digitale transformasjon, detaljene forklares i partnerprogrammet.

En visjon om fellesskap og innovasjon

Som Accounting Partner får du tilgang til avanserte verktøy og eksperter som hjelper deg med overgangen til en rådgiverrolle hos dine kunder. I tillegg får du tilgang til et partnernettverk der alle kan selge og kjøpe kompetanse, bidra til utvikling av nye tjenester og løsninger, samt holde seg oppdatert om siste nytt i bransjen.

Et delingskonsept for felles vekst

Key Account skiller seg ut med en skalerbar modell, inntektsgenererende samarbeid, og utvikling av adaptiv teknologi. Vi fokuserer på desentralisert verdiskapning, som betyr at vi tilrettelegger for lokal vekst gjennom vår sentraliserte ressurs- og kompetansepool. I tillegg deler vi ansvar for utvikling av firma, funksjoner, strategi og tjenester mellom ledelsen og våre medlemsbedrifter, som alle er medeiere i Key Account.

Organisasjon og drift: Din stemme teller

Alle medlemmer i Key Account har mulighet til å tre inn i styringsgruppen og faggruppen der de kan påvirke retningen for hele selskapet. Det forventes at alle parter bidrar aktivt med å fremme vår felles suksess. Vår organisasjonsstruktur dikterer at alle partnere blir medeiere og har reell innflytelse på utviklingen av tjenester og strategier.

Vårt partnerprogram gir deg detaljert informasjon om alle aspektene ved vårt unike partnerskapskonsept. Du vil finne ut hvordan du kan transformere ditt regnskapsbyrå til et dynamisk og fremtidsrettet senter for økonomisk rådgivning. Ikke gå glipp av denne muligheten til å utvide din virksomhet og styrke din posisjon i markedet – last ned partnerprogrammet nå!