OM OSS

VÅRT VERDILØFTE

Ditt Lokale Byrå, Vår Nasjonale Styrke!

Gjennom skreddersydde, verdifulle regnskaps- og rådgivningstjenester, tilrettelegger vi for en mer kontrollert vekst med bedre inntjening og mindre økonomisk risiko.

Last ned vårt partnerprogram her

Key Accounting Partners

Vår historie

Key Accounting Partners ble grunnlagt i 2020 av Carsten Stryhn. Med over 30 års erfaring fra regnskapsbransjen, inkludert roller hos store norske og internasjonale selskaper, stiller Stryhn med en enestående kompetanse og visjon. Han har blant annet jobbet som revisor og økonomiansvarlig hos Ernst & Young, Infostream ASA, Telenor Satellite Networks AS og Fjellinjen AS.

partnerkonseptet

FRA IDE TIL KONSEPT

I et marked der nye regnskapsbyråer raskt kommer til, møter hver gründer en utfordring: Å finne den rette balansen mellom kostnader, tid og kvalitet for å holde seg flytende i en tøff bransje. Altfor mange byråer ender opp som en del av statistikken over de som måtte stenge dørene sine etter kort tid.

Carsten Stryhn

hvem vi er

Ideen om en bedre regnskapsbransje

Vi startet med en idé om å etablere et innovativt og banebrytende regnskapsbyrå. I vårt første driftsår innså vi raskt at oppstarten av et regnskapsbyrå innebar mange utfordringer. Nettverksbygging, salg og tilgang til nye kunder var tidkrevende, og det var vanskelig å få ansatt gode regnskapsførere.
Denne erkjennelsen ledet oss til å utvikle et nytt forretningskonsept – et partnerskap mellom små og mellomstore byråer, med sentralisering av oppgaver og deling av ressurser som kjerne. Dette partnerskapet er ment å skape økt konkurranseevne og inntjening gjennom bedre ressursutnyttelse og sterkere rådgivningstjenester.
Detaljert info finner du på vår tjenestside

lære mer

tjenestekatalog

Utforske

Last ned vår tjenestekatalog

Tjenestekatalogen beskriver i detalj hvordan våre tjenester og løsninger bidrar til verdiskapning for våre Accounting Partners via våre tre tjenestepilarer: Vekst, økt inntjening og effektivisering.

partnerskap

Vår visjon

Med vårt felleseide partnerkonsept utvikler vi tjenester med våre Accounting Partners som forenkler overgangen til et moderne, rådgivende regnskapsbyrå.

Vi tror på verdien av lokal kunnskap og tilstedeværelse, men vi ser også fordelene ved å jobbe sammen gjennom et nasjonalt nettverk.

Konseptet vårt fremmer vekst, økt margin på tjenester, og minimerer økonomisk risiko for mindre bedrifter i vekst ved å tilby omfattende ressurs- og kunnskapsdeling.

Fordelene med å bli Key Account-partner

Vi er overbevist om at relevant og skreddersydd rådgivning vil styrke eksisterende kunderelasjoner og hjelpe oss med å nå nye kunder. Våre rådgivningstjenester åpner for nye inntektsstrømmer for våre medlemsbedrifter.
Ved å skape en flytende forbindelse mellom regnskap og rådgivning, tilbyr vi omfattende og verdiskapende tjenester – med mål om å være en totalleverandør for våre kunders økonomiske behov.

Finn ut mer om fordelene dine som Accounting Partner i Key Account

fellesskap

Vårt verdiløfte

ET FELLESSKAP MED LOKAL TILSTEDEVÆRELSE OG ET NASJONALT NETTVERK

Vi tror på styrken i fellesskap og innovasjon i praksis. Ved å jobbe sammen med å utvikle løsninger skaper vi grobunn for solid vekst og suksess for våre Accounting Partnere.

Med dette som rettesnor vil vi skape en inkluderende og bærekraftig fremtid for små og mellomstore regnskapsbyråer der samarbeid og felles suksess styrker vår rolle som fremtidens rådgivende regnskapsførere.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan du kan bli en del av partnerskapet.