Utforske

Last ned vår tjenestekatalog

Key Account sitt unike konsept transformerer ditt regnskapsbyrå til en leverandør av økonomisk rådgiving og bedriftsstrategi. Vår tjenestekatalog forklarer i detalj hvordan våre innovative løsninger og tjenester er designet for å styrke din vekst, inntjening og effektivitet.

tjenestekatalog

Lokalt engasjement - Nasjonalt nettverk

Key Account har utviklet et banebrytende fellesdrevet partnerkonsept som forener lokale regnskapsbyråer i et nasjonalt nettverk. Vår visjon er å tilrettelegge for overgangen til et moderne, rådgivende regnskapsbyrå gjennom delt kunnskap, kompetanse og arbeid.
Som en del av Key Account, får du muligheten til å påvirke selskapets retning. Vår styringsgruppe, bestående av representanter fra både ledelsen og medlemsbedriftene, sikrer at dine behov ivaretas ved alle beslutninger.

Tjenester tilpasset dine behov

Vår faggruppe, som består av representanter fra medlemsbedriftene, sikrer at vårt tjenestetilbud alltid er tilpasset bransjens skiftende behov. I tjenestekatalogen kan du lese mer om detaljene, men kort sagt er tjenestene vår bygget på tre sentrale pilarer:

  1. Vekst: Med vårt omfattende markedsføringstiltak, både lokalt og nasjonalt, hjelper vi deg med å finne nye kunder og skape vekst.
  2. Økt inntjening: Våre tjenester er designet for å transformere din rolle som regnskapsfører til en mer aktiv og rådgivende posisjon.
  3. Effektivisering: Vi arbeider kontinuerlig med å finne og implementere nye løsninger som effektiviserer rutiner og oppgaver for deg og dine kunder.

Vi styrker din posisjon i markedet

Key Account er basert på to enkle prinsipper: “Sammen står vi sterkere”, og “lokal ekspertise krever lokal tilstedeværelse”. Med disse to retningslinjene har vi utviklet et sett med tjenester som gir Norske små og mellomstore regnskapsbyråer en rekke fordeler:

1. Skalerbare løsninger tilpasset ditt lokale marked.

2. Markedsfordeler gjennom samarbeid og ressursdeling.

3. Inntektsgenererende strukturer som fører til høyere marginer.

4. Testing og utvikling av ny teknologi for skreddersydde løsninger.

5. Effektiv kapitalutnyttelse for sterkere avkastning på investeringer.

Bli vår neste Key Account Partner

Som en del av Key Account-familien, blir du medaksjonær i bedriften og får mulighet til å bidra aktivt i den løpende utviklingen av vårt fellesskap. Slik kan du forme utviklingen av ditt eget regnskapsbyrå, påvirke driften av vårt fellesskap og ta del i utviklingen av fremtidens regnskapsbransje.

Ved å laste ned vår tjenestekatalog, tar du det første skrittet mot å bli en del av et spennende og innovativt fellesskap som gir deg verktøyene og ressursene du trenger for å vokse og lykkes.

Ikke vent, last ned katalogen i dag og oppdag hvordan Key Account er nøkkelen til din suksess!