Er du klar til å bli med?

Oppdag fordelene med å bli Key Account Partner

Som Accounting Partner får du tilgang til en rekke tjenester som hjelper virksomheten din med å vokse, øker omsetningen og forbedrer tjenestene du leverer til dine kunder. Din vekst er vår suksess – det første steget tar du ved å vise interesse og kontakte oss her og nå.

Du forplikter deg ikke til noe som helst ved å fylle ut dette skjemaet, annet enn å ta en hyggelig prat med oss i Key Account. Vi ser alltid etter nye partnere og setter pris på all interesse i vårt partnerskapskonsept.

Din stemme blir hørt

Fra utsiden ser vi kanskje ut som et sentralstyrt konsern, men det er ikke tilfelle. Vi er en koalisjon av engasjerte regnskapsførere som er fullstendig klar over at alle våre partnere er like viktige for vår felles suksess.

Som Key Account partner blir du medeier i selskapet og kan bli med i vår styringsgruppe og faggruppe. Det forventes at alle bidrar med sin ekspertise for å styrke fundamentet til Key Account som ligger til grunn for partnernes vekst og suksess.

Ta del i utviklingen av norsk regnskapsbransje

Derfor ønsker vi deg velkommen i det gode fellesskap og håper du vil være med å ta del i Key Accounts videre utvikling. Vi har store ambisjoner om å endre norsk regnskapsbransje til det bedre, men vi trenger din hjelp og ditt lokale engasjement for nå våre mål.

Lokal tilhørighet er nemlig en fanesak for Key Account. Ved å danne et landsdekkende nettverk, gir vi hvert lokale regnskapsbyrå den samme gjennomslagskraften som de største byråene i bransjen, samtidig som lokalt engasjement ivaretas.

Økt inntjening

Forbedret tilbud og kompetanse til dine kunder

Vi kan tilby mange fordeler som vil styrke din virksomhet, som tilgang til vår kompetansepool for deling av tjenester og ekspertise mellom våre partnere. Kort sagt, legger Key Account til rette for tilpassingen av ditt regnskapsbyrå til fremtidens markedsbehov.

Vi utvikler og investerer i den nyeste teknologien slik at du kan tilby skreddersydde løsninger som gir riktig og bransjetilpasset styringsinformasjon for dine kunder, noe som styrker din merkevare.

Økt vekst, inntjening og effektivitet

Vårt landsomfattende nettverk av uavhengige byråer gjør det mulig for alle Accounting Partnere å vokse med markedet og møte lokale behov. Ressursdeling øker effektiviteten og reduserer faste kostnader, noe som gir høyere marginer for partnerne.

Vi styrker hvert byrås verdi ved å fordele kunder og legge til rette for lokal rådgivning. Vår samarbeidsmodell resulterer i bedre kapitalutnyttelse og sterkere investeringsavkastning sammenlignet med tradisjonelle investeringer i tjenestevirksomheter.

Ta kontakt med oss for å finne ut mer, eller fyll ut søknadsskjemaet, så tar vi kontakt ved første anledning.