Din regnskapspartner

Be om tilbud

Key Account er ikke som andre regnskapsbyråer, vi er et nettverk av regnskapsførere fra hele Norge som samarbeider for å gi våre kunder den beste økonomiske rådgivningen i markedet. 

vekst

Personlig oppfølging og lokalt engasjement

Key Account tilbyr noe langt mer enn bokføring, med oss på laget får du hjelp med din økonomiske strategi fra en regnskapsfører med lokal tilhørighet og engasjement.

Vi forener små og mellomstore Norske regnskapsbyråer slik at hver enkelt regnskapsfører kan tilby samme tjenester som de store byråene på lokalt plan.

Modernisert regnskapsføring

Nøkkelordet er “økonomisk rådgiving”. Moderne regnskapsføring dreier seg nemlig om å sikre at kundene gjør de rette økonomiske valgene, slik at virksomheten får leve opp til sitt potensial.

Det vil si at våre regnskapsbyråer jobber aktivt for å posisjonere din bedrift for fremtiden. Blant annet stiller vi med skreddersydde regnskapsløsninger, teknologisk veiledning og bransjetilpasset økonomirådgivning.

Regnskapsfører

Forbedret Effektivitet - Forsterket Profesjonalitet

Vår filosofi er å jobbe smartere, ikke hardere. Med en strategi som inkluderer automatisering og effektiv fordeling av oppgaver, sikter vi mot å tilby deg som kunde både dypere innsikt og mer kostnadseffektive løsninger.

Frister og forpliktelser er i gode hender hos oss. Vi håndterer alle detaljer med største omhu for å sikre at din virksomhet opererer uten hindringer. 

Slik kan du rette all din oppmerksomhet mot kjernevirksomheten, vel vitende om at de administrative aspektene blir håndtert med høyeste grad av profesjonalitet.

Din vekst er vår suksess

Key Account streber etter å matche hver kunde med en regnskapsfører som har kjennskap til kundens bransje og engasjerer seg i bedriftens fremdrift. Slik skaper vi synergier for suksess.

Ta kontakt med oss for å få et tilbud på regnskapstjenester tilpasset dine spesifikke behov og ditt budsjett. Skriv gjerne ned noen korte detaljer om din bedrift og hva du trenger hjelp med, så tar vi snarlig kontakt.

Key Account Oslo

Key Account Sarpsborg